- Skepsisen til nettbrett øker blant norske it-sjefer, samtidig svenske og danske it-sjefer blir stadig mer positive. Det er overraskende, sier Anders Lindgren, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Steria i en pressemelding.

Ifølge den årlige undersøkelsen «It-sjefenes utfordringer», som analysebyrået Ipsos MMI gjennomfører for Steria, mente 51 prosent av it-sjefene i Norge mener at medarbeideres bruk av nettbrett øker trusselnivået mot it-sikkerheten i bedriften. Dette er en sterk økning fra i fjor, da 42 prosent sa seg enige i påstanden.

Samtidig mente 21 prosent av de svenske it-sjefene i undersøkelsen at nettbrett representerer økt risiko, mens 37 prosent av de danske it-sjefene er skeptiske.

I løpet av årets andre kvartal ble det solgt 25 millioner nettbrett på verdensbasis, og til høsten skal globale aktører som Apple, Amazon, Google og Microsoft alle lansere nye nettbrett.

Les også:
De første bildene fra Mars
Apple bekrefter: - Vi trenger ikke annonsere
Telenor får ja til skilsmisse
E-bøker større enn papir
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.