Wall Street Journal-kilder i produksjonslinjen til Apple oppgir nå at mobilgiganten har enda en ny versjon av flaggskipet Iphone på trappene.

Ifølge avisen kan den nye og oppdaterte Iphonen bli lansert allerede til sommeren.

Mange har etterlyst og håpet at Apple skal slå tilbake mot Samsungs fremmarsj, med en helt ny mobiltelefon - like revolusjonerende som Iphone var da den ble lansert i 2007.

Den nye versjonen vil neppe være svar på manges bønner.

Ifølge Wall Street Journals kilder, vil den nye iphonen være lik i utseende og størrelse. Mest sannsynlig vil endringene ikke innebære annet enn høyere ytelse, bedre kamera og lignende.

Det som imidlertid kan bli en liten revolusjon, i Apple-termer, er ryktene om at selskapet endelig vil bryte med prinsippet om å kun tilby ett premium-produkt til høy pris. WSJ-kildene opplyser nemlig at Apple i løpet av årets andre halvdel vil komme med en billigutgave av Iphone. Denne vil imidlertid ha annen form og farge enn premiummodellene.

Apple-aksjen har det siste halve året fått knallhard medfart på børsen. Etter all time high-noteringen på over 700 dollar aksjen i september, handles i dag aksjen for rundt 430 dollar, et fall på nesten 40 prosent. Verdien av selskapet har med andre ord falt 250 milliarder dollar (1400 milliarder norske kroner).

Les også hvordan du med en liten dings i lommen kan "snyte" grådige teleoperatører i utlandet:

Slik unngår du å bli "melket" mens du snakker

Les også: Slik får du den råeste mobil-farten (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.