Fredag ble det klart at den svenske teleoperatøren Teliasonera, som også eier Netcom, stenger ned mobiloperatøren Lycamobile i Norge etter betaligsmislighold. Dette betyr at Lycamobilekunder fra mandag av vil miste tilgangen til mobilnettet mandag 4. november med mindre partene kommer til en enighet, skriver Post- og teletilsynet (PT) i en pressemelding.

Lycamobile har egentlig ansvar for å selv opplyse sine kunder om stengningen, men da det ikke har skjedd skriver PT at de så seg nødt til å gå ut med egen varsling nå.

Selskapet hadde ca. 140 000 aktive kunder i Norge ved utgangen av juni 2013. Nåværende kunder må dermed flytte nummeret sitt over til andre abonnementer.

Lycamobile har ikke kommet med noen uttalelser om saken.

Les også:
Bedre enn ventet fra Teliasonera
Telenor taper markedsandeler (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.