En annen person som skal være trukket inn i forbindelse med etterforskning knyttet til Hadfi Bilal, navngitt som en av selvmordsbomberne ved Stade de France, er blitt løslatt.

– Personen som ble arrestert i går har blitt siktet for deltakelse i terroristangrep og deltakelse i en terroristorganisasjon, og er nå fengslet, sier den belgiske påtalemyndigheten i en uttalelse fredag.

Torsdag gjennomførte belgisk politi aksjoner i jakten på militante islamister som kan ha medvirket til Paris-angrepene forrige fredag.

Til sammen ble det pågrepet ni personer i ni ulike aksjoner.

Les også på DN.no:

Ipads storebror

«Gardin-konflikten» er ikke over i SAS

Statoil-funn i Nordsjøen

Se DNTV: Gjør politibiler til overvåkningssentraler

Gjør politibiler til overvåkningssentraler
Tyrkiske Ekin Technology selger teknologi som gjør politibiler til ambulerende overvåkningssentraler. Bilene skal kunne gjenkjenne ansikter, mistenkelige gjenstander og drive fartskontroll.
01:20
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.