DN følger saken

130 mennesker ble drept og 351 såret i seks angrep i Paris 13. november. IS har påtatt seg ansvar for angrepene. Sju av angriperne ble drept eller sprengte seg selv. En åttende antatt gjerningsmann, Salah Abdeslam, har siden angrepene vært etterlyst av politiet.

Det var tirsdag formiddag ennå ikke kjent om det er Abdeslam som nå er pågrepet, eller noen andre som politiet setter i forbindelse med terrorhandlingene.

En 27-åring, Abdelhamid Abaaoud, blir av franske myndigheter pekt ut som hjernen bak aksjonene. Han var blant tre personer som ble drept i en politiaksjon etter angrepene.

Fra før av er 29 år gamle Ismail Omar Mostefai og den ett år yngre Samy Amimour ble raskt identifisert som angripere. Begge av dem var franske.

I etterkant av terrorangrepene, har fransk politi slått til mot 1230 adresser og siktet 124 personer.

 

Les også: Statoil tildeler avtaler for 24 milliarder kroner

Droppes etter «helhetsvurdering» av Statoil

Oljeprisen gjør et byks

 

Se også: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Bård Bjerkholt: Lavere selskapsskatt vil gjøre det mindre attraktivt med internbanker

Bård Bjerkholt: Lavere selskapsskatt vil gjøre det mindre attraktivt med internbanker
Når overskuddet flyttes ut, bør skatten settes ned, mener DNs kommentator Bård Bjerkholt.
01:26
Publisert: