Ifølge flere aviser og TV-stasjoner ble 26-åringen skutt da belgisk antiterrorpoliti slo til mot en leilighet i Brussel-bydelen Molenbeek fredag.

Ifølge avisen Dernière Heure ble Salah Abdeslam skutt, men overlevde og ble pågrepet i politiaksjonen, mens avisen Le Soir melder at to menn ble såret under politiaksjonen.

Avisen La Libre skriver også at to menn ble skutt og såret under aksjonen og at den ene av dem er Abdeslam. Ingen av opplysningene er bekreftet fra offisielt hold.

Belgisk politi har siden tirsdag jaktet på to menn som unnslapp under en tilsvarende politiaksjon i Brussel-bydel Forest, der en 35 år gammel algerier ble drept og fire politimenn ble såret.

Ifølge den belgiske påtalemyndigheten var Abdeslam trolig en av mennene som flyktet, og fingeravtrykkene hans ble funnet i leiligheten det ble slått til mot.

Salah Abdeslam er den eneste av de antatte gjerningsmennene fra Paris-angrepene som har vært på frifot.

Flere av de andre som sto bak terroren som kostet 130 mennesker livet i Paris, kom fra Brussel-bydelen Molenbeek, som lenge har vært kjent som et arnested for radikal islamisme. (©NTB)

Les også på DN.no:
Han er Statoils dyreste mann
Kjos inn i Morgan Kane-selskap
Orkla selger seg ut av svensk selskap

Har du fått med deg denne?

 

Forskere mener gutter blir dummere av å se på tv. Dette mener de selv.
02:38
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.