24.03.2023 Ekspedisjonshallen er klassisk, på grensen til det kjedelige Den beste måten å se Ekspedisjonshallen på, er med en cocktail i hånden rundt baren.
17.03.2023 Denne Barcode-restauranten mener Michelin-guiden er «verdt et stopp» Men matminner for livet leverer ikke Code.
10.03.2023 Kan et oppkjøpsfond drive en topprestaurant med identitet og stil? Brasserie Hansken er et slags kulinarisk-kapitalistisk laboratorieeksperiment.
03.03.2023 Lav pris, dessert til å dø for Du får mye bra mat for 600 kroner på Dapper Bistro. Men storartet er det ikke.
24.02.2023 Et helnorsk festmåltid på stjernerestauranten i Trondheim Trondheimsrestauranten Credo leverer en ektefølt trosbekjennelse til norsk tradisjonsmat.
16.02.2023 Salt og Pepper sjekker ut serveringen på Norges mest flashy skilodge, hotellet Fyri i Hemsedal. Det ble en reise innhyllet i loungemusikk og salt.
10.02.2023 Motbakkekroen Det er i motbakke det går oppover. Særlig blant kravstore kverulanter på Oslo vest.
03.02.2023 Gastrotapasbaren Bon Lio sparer ikke på noe – bortsett fra lyset Norsk sjømat og spansk vin er en uslåelig kombinasjon på gastrotapasbaren Bon Lio.
27.01.2023 Alt på en gang på Panu Nyåpnede Panu er både restaurant, bar og en slags klubb med dj. Kanskje er det litt for mye på en gang for et lite sted.
20.01.2023 Matsirkel med utsikt Takrestauranten Tak hviler som en glorie over hotellet Sommerro, og har en magisk tiltrekningskraft på gjester med makt og ønske om utsyn i livet.
13.01.2023 Måtte fine dining aldri dø Det finnes de som mener såkalt fine dining er i trøbbel. Ganen og hjertet er ikke enig, etter et besøk på Kontrast.
23.12.2022 Feinschmecker i overgangsalder Ny eier, ny kjøkkensjef og ny bar. Men fortsatt er det meste ved Feinschmecker ved det gamle.
16.12.2022 La osten skinne! På osterestauranten Melun er servitørene forunderlig sparsomme med sin kunnskap om ost og vin.
09.12.2022 Ut i vår kolonihage Dårlig akustikk og stusslig belysning overskygger ikke den gode maten hos Kolonihagen på Frogner.
02.12.2022 Omakase-dobling i Stavanger Omakase-Roger er Stavangers svar på DJ Khaled: «Another One!». Med omakaserestauranten Enso har han begynt å konkurrere med sin egen Michelin-stjerne.
25.11.2022 Ikonisk hotell, men bistroen når ikke helt opp Utsikten er enestående, bygningene historiske. Men det spørs om bistroen på ikoniske Holmenkollen Park Hotel trekker andre enn hotellgjester.
18.11.2022 Restaurant Rest: Det finnes ikke søppel mer Det finnes stjernepotensial i det andre ikke vil ha. Le sist, le best på Rest.
16.02.2023 Salt og Pepper sjekker ut serveringen på Norges mest flashy skilodge, hotellet Fyri i Hemsedal. Restaurantguiden