14.02.2025 Ukomplisert, velsmakende og helt grei Har du røkt noe løyrom i det siste? Hos Bark i Bergen har de det.
07.02.2025 Homansbyens franske oase Snegler, sjøkreps og sjøtunge meunière blir aldri umoderne. Derfor er det godt at noen serverer dem.
31.01.2025 Her kommer vinen først – så maten Man trenger ikke gå over bekken for vann, men gjerne til Bukken for vin.
24.01.2025 Folkelig gourmet The Little Pickle leverer trofast kvalitet til gode priser – en folkelig gourmetopplevelse.
17.01.2025 Ikke glem Baltazar når du trenger en gammel italiener Det er lenge siden Baltazar var en ny, forfriskende italiensk restaurant. Men livet ville vært fattigere uten sjarmerende, gamle italienere.
10.01.2025 Du går ut omtumlet og ør, men lykkelig og løftet Til byhistoriske Palace Grill bør du komme skrubbsulten, feststemt, pengesterk, og ikke minst edru. Kjør!
03.01.2025 Italiensk bestemor på Frogner Oslo vest får en solid oppstramming av en italiensk bestemor, Antonietta.
27.12.2024 Dim Sum: Ekte vare Dim Sum Taste of China serverte dumplings lenge før det ble trendy. De smaker fortsatt godt.
20.12.2024 En merkbar vibrasjon av raushet og overskudd Stallen er en av Oslos mest romantiske topprestauranter. Her spiser du på kjøkkenet.
13.12.2024 Delingsmodellen på Løkka «Hos Peder» har gode deleretter til en lav pris. Men det har en pris.
06.12.2024 Schou: Et måltid for alle sanser I tradisjonsrike, nyoppussede lokaler, serverer Fløirestauranten et måltid for alle sanser.
29.11.2024 Blottet for «Exit»-arroganse Salget av Petrus-vinene til 70.000 kroner flasken går noe tregere i år. Men stemningen er fortsatt god hos Arts på Tjuvholmen.
22.11.2024 Urban finesse med uforløst potensial Livet er ikke så knallhardt på restaurant Betong som man skulle tro.
15.11.2024 Mon Oncles sørfranske reise Noen stjerner skinner kraftigere enn andre. Mon Oncle mangler X-faktoren som forsvarer en regning på 10.000 kroner.
08.11.2024 Gamle Raadhus har definitivt sin lune sjarm En grovis, quiz og litt loddsalg. Gamle Raadhus er stedet for mer enn lutefisk.
01.11.2024 Apostrophe er fortsatt ikke i Michelin-guiden. Og takk for det! Over due med foie gras reflekterer Salt & Pepper over en av Oslos best bevarte hemmeligheter: Restaurant Apostrophe.
25.10.2024 På første klasse – til prisen av en bruktbil En kveld på endelig Michelin-bestjernede À L’aise koster det samme som en godt brukt Toyota, men den blir man jo hverken mett eller lykkelig av.
18.10.2024 Dette måltidet trenger du nesten ikke vin til. Det er ment som et kompliment På Gaptrast overskygger det briljante det storartede.
18.10.2024 Dette måltidet trenger du nesten ikke vin til. Det er ment som et kompliment Restaurantguiden