29.11.2024 Blottet for «Exit»-arroganse Salget av Petrus-vinene til 70.000 kroner flasken går noe tregere i år. Men stemningen er fortsatt god hos Arts på Tjuvholmen.
22.11.2024 Urban finesse med uforløst potensial Livet er ikke så knallhardt på restaurant Betong som man skulle tro.
15.11.2024 Mon Oncles sørfranske reise Noen stjerner skinner kraftigere enn andre. Mon Oncle mangler X-faktoren som forsvarer en regning på 10.000 kroner.
08.11.2024 Gamle Raadhus har definitivt sin lune sjarm En grovis, quiz og litt loddsalg. Gamle Raadhus er stedet for mer enn lutefisk.
01.11.2024 Apostrophe er fortsatt ikke i Michelin-guiden. Og takk for det! Over due med foie gras reflekterer Salt & Pepper over en av Oslos best bevarte hemmeligheter: Restaurant Apostrophe.
25.10.2024 På første klasse – til prisen av en bruktbil En kveld på endelig Michelin-bestjernede À L’aise koster det samme som en godt brukt Toyota, men den blir man jo hverken mett eller lykkelig av.
18.10.2024 Dette måltidet trenger du nesten ikke vin til. Det er ment som et kompliment På Gaptrast overskygger det briljante det storartede.
11.10.2024 Markveiens grøde Grünerløkka så lenge ut til å drukne i kjedenes vold. Med riesling, vinyl og den vesle thailenderen Pao blir bydelen relevant igjen.
04.10.2024 Elegant og velbalansert i Varemottaket Det fyres med kull og serveres til gull på Varemottaket.
27.09.2024 Kreativ middelhavsmat i Kvadraturen Prinsen er en smakssikker nykommer. Restauranten må bare få litt bedre orden på servicen.
20.09.2024 Björn Svenssons nye satsing: Tro mot konseptet Björn Svensson og hans team er tilbake i nye lokaler, uten å ha forandret særlig mye på konseptet. Heldigvis.
13.09.2024 Lovende tilskudd på Briskeby Nyåpnede Cave Mia på Briskeby byr på fabelaktig vin, stort potensial, og et plutselig fravær av service.
06.09.2024 Avslappet stemning og skikkelig gode retter Menyen sitter ikke helt, men det gjør smakene. Roze Gastro er en lovende nykommer.
30.08.2024 Zarathustra Meyhane: Midtøsten-mat slik den skal smake Kokkene på Zarathustra Meyhane tryller norske råvarer om til storartede meze.
23.08.2024 Plah sendte smaksløkene i ekstase-stemning Thai-palasset Plah har adoptert norske stasråvarer og gir dem thailandsk bunad
16.08.2024 Brasserie France: En bearnaise man kan fantasere om Det beste er ofte det franske. Særlig om det er et sjelfullt 33 år gammelt sentrumsalternativ.
09.08.2024 Ny topp på Klubben i Tønsberg Skybar med utsikt over Tønsberg brygge serverer kompetent kveite og faux fransk stemning.
02.08.2024 – Ikke så gærent, om du vil ha en matbit i tradisjonsrike omgivelser i Oslo sentrum Hvorfor dra til utlandet når du kan sitte omringet av amerikanere i praktisk bekledning på Grand Café?
18.10.2024 Dette måltidet trenger du nesten ikke vin til. Det er ment som et kompliment Restaurantguiden
02.08.2024 – Ikke så gærent, om du vil ha en matbit i tradisjonsrike omgivelser i Oslo sentrum Restaurantguiden