26.07.2024 Hotell i støtet 801 Oslofjord gjør ikke skam på vellykkede Støtvig Hotell, men restauranten er foreløpig ikke en destinasjon helt alene.
19.07.2024 Ikke noe hermetikk, takk Vinbaren Hermetikken ble offer for en ambisiøs kokk og endte opp med uventet Michelin-stjerne.
12.07.2024 Kan man egentlig be om mer på en uteservering? Varm mat, lavt priset champagne, god service og en plass i solen. Ling Ling er et godt valg på Aker Brygge.
05.07.2024 Fransk utfordrer med uteservering Bistro Fourrage er utelivsgründer Nevzat Arikans nyeste satsing. Nok en gang puster han liv og kvalitet inn i en neglisjert Oslo-krok.
28.06.2024 Luksusmeny og perfekt rabarbraterte Palate har en lekker meny. Men det aller beste er desserten.
21.06.2024 Startvansker i sommersol De har ikke lenger hest på menyen og glemmer desserten, men Lanternen er igjen tent.
14.06.2024 Legendariske Solsiden Lite slår livet på Solsiden når sommeren kommer til Oslo. Etter 30 år er den fortsatt på høyden.
07.06.2024 Stjerne på Lysverket Lysverket i Bergen fortjente å beholde sin Michelin-stjerne, men burde ikke hvile for mye på laurbær og bord.
31.05.2024 Ordinær mat og treg service på fabelaktig tak Alle drømmer om et perfekt måltid på en takterrasse. Men heller ikke Izakaya Bar & Terrace på Sommero innfrir.
24.05.2024 Imperiet slår tilbake Hyde var hovedstadens minst sannsynlige Michelin-stjerne. Slik fremstår den på et vis ennå.
16.05.2024 En fest for hele sanseapparatet Mikael Svensson har gitt sin stjernerestaurant en helt egen identitet – av eldgammel japansk fermenteringskunst.
03.05.2024 Det koster å være kar på Statholdergaarden. Likevel forlater en stedet med en følelse av å være litt rikere. Statholdergaarden er blitt 30 år, og leverer fortsatt klassisk kokekunst og perfekt service til gjester i en av byens vakreste spisesaler.
26.04.2024 Topptrent 23-åring Arakataka har gjennom en årrekke befestet sin posisjon som en real Oslo-klassiker. Nåværende vinliste er dessuten full av kupp og jubel.
05.04.2024 Serverer Lutlaget byens beste pommes frites? Bjørvikas nye storstue leverer kvalitet i alle ledd. Men ikke forvent mirakler.
26.03.2024 Man er ikke uberørt av et måltid her, hverken kroppslig eller mentalt Restaurant St. Lars har fortsatt trekk i peisen, men kullsvidd kjøtt ser ikke ut til å lokke ut damene.
03.05.2024 Det koster å være kar på Statholdergaarden. Likevel forlater en stedet med en følelse av å være litt rikere. Restaurantguiden