Saker om: Restaurantguiden Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd – Perfekt festivalmat! Park 29: Hageidyll bak slottet Få varsel når vi skriver omRestaurantguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Buer: Norge på en tallerken Brasserie Ouest: Helfransk på Frogner Mandag kveld fikk favoritten Hot Shop sin høyst fortjente Michelin-stjerne Schlägergården: Festmåltid i fredet bygg Restaurant Signalen: Verdt en utflukt Nektar vinbar: Ikke bare for vinens skyld Klatrer som en geit Latterlig godt på Einer Bare restaurant: Nest best i vest Restaurant Mon Oncle: Førsteklasses klassisk Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest Eik: Klassisk mat mellom kobber og kjetting Snadder & Vin: Lun vinbar med småretter Stadtholdergaarden: Velbehag i indre fil Bar Amour: Kulinarisk enhjulssykkel Kafeteria August: Gode småretter i festlig lag J2: Forfinet og spennende koreansk Aquarie: Et hav å ta av Maaemo: Kulinarisk dominans The Little Pickle: Gode, ujålete smaker på Sofienberg À L'aise: Motstandsløs luksus Chez Colin: Fransk fråtsing Kanpai: Skummende hverdagsmoro L'Ardoise: Befriende lite kalkulert Spaghetteria: Familievennlig og billig italiener The Vandelay: Overpriset Maaemo-slektning Et dypdykk på kjøttbingoen Mikael Svensson gjør selv salaten magisk i sitt nye brasseri Avalon i Vika Ansjosen: Italiensk, nedpå og veldig godt. – Det hender at man som restaurantanmelder må stoppe opp litt, klype seg i armen Berserk: Litt for mange krumspring Arakataka: Farlig god karamellsaus Kontrast: På sitt høyeste nivå akkurat nå Høye sjømatambisjoner på Damsgård La Fable: Fransk potensial i Oslo sentrum Hadde det ikke vært stas om Munchmuseets restaurant boltret seg mer i det norske kjøkkenet? Xef: Uforløst spansk matglede Villa Heftye: Nesten veldig bra Brasserie Coucou: Fransk åpning på problemhjørne På restaurant Stallen står høydepunktene i kø Kastellet: Tre etasjer med nytelse Beboere på Oslo vest trenger ikke lenger reise til sentrum for å spise godt. Bon Lio: Hårreisende god spansk gastronomi Feniqia i Bjørvika: Mat på stell, service på hell Begrenset fangst på brygga i Sandefjord
Få varsel når vi skriver omRestaurantguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!