Saker om: Restaurantguiden Restaurant Signalen: Verdt en utflukt Nektar vinbar: Ikke bare for vinens skyld Klatrer som en geit Få varsel når vi skriver omRestaurantguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Latterlig godt på Einer Bare restaurant: Nest best i vest Restaurant Mon Oncle: Førsteklasses klassisk Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest Eik: Klassisk mat mellom kobber og kjetting Snadder & Vin: Lun vinbar med småretter Stadtholdergaarden: Velbehag i indre fil Bar Amour: Kulinarisk enhjulssykkel Kafeteria August: Gode småretter i festlig lag J2: Forfinet og spennende koreansk Aquarie: Et hav å ta av Maaemo: Kulinarisk dominans The Little Pickle: Gode, ujålete smaker på Sofienberg À L'aise: Motstandsløs luksus Chez Colin: Fransk fråtsing Kanpai: Skummende hverdagsmoro L'Ardoise: Befriende lite kalkulert Spaghetteria: Familievennlig og billig italiener The Vandelay: Overpriset Maaemo-slektning Et dypdykk på kjøttbingoen Mikael Svensson gjør selv salaten magisk i sitt nye brasseri Avalon i Vika Ansjosen: Italiensk, nedpå og veldig godt. – Det hender at man som restaurantanmelder må stoppe opp litt, klype seg i armen Berserk: Litt for mange krumspring Arakataka: Farlig god karamellsaus Kontrast: På sitt høyeste nivå akkurat nå Høye sjømatambisjoner på Damsgård La Fable: Fransk potensial i Oslo sentrum Hadde det ikke vært stas om Munchmuseets restaurant boltret seg mer i det norske kjøkkenet? Xef: Uforløst spansk matglede Villa Heftye: Nesten veldig bra Brasserie Coucou: Fransk åpning på problemhjørne På restaurant Stallen står høydepunktene i kø Kastellet: Tre etasjer med nytelse Beboere på Oslo vest trenger ikke lenger reise til sentrum for å spise godt. Bon Lio: Hårreisende god spansk gastronomi Feniqia i Bjørvika: Mat på stell, service på hell Begrenset fangst på brygga i Sandefjord Bekkjarvik – verdt en omvei Sommeråpent på Borøya Usannsynlig velsmak Det finnes to typer mennesker: De som elsker Palace Grill og de som ikke gjør det Hanami på hælen Ikke helt på Platz – Jeg hadde blitt imponert om jeg hadde fått dette på en konferanse eller i et bryllup
Få varsel når vi skriver omRestaurantguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!