Saker om: Restaurantguiden Ekspedisjonshallen er klassisk, på grensen til det kjedelige Denne Barcode-restauranten mener Michelin-guiden er «verdt et stopp» Kan et oppkjøpsfond drive en topprestaurant med identitet og stil? Få varsel når vi skriver omRestaurantguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Lav pris, dessert til å dø for Et helnorsk festmåltid på stjernerestauranten i Trondheim Salt og Pepper sjekker ut serveringen på Norges mest flashy skilodge, hotellet Fyri i Hemsedal. Motbakkekroen Gastrotapasbaren Bon Lio sparer ikke på noe – bortsett fra lyset Alt på en gang på Panu Matsirkel med utsikt Måtte fine dining aldri dø Stallen på stell Feinschmecker i overgangsalder La osten skinne! Ut i vår kolonihage Omakase-dobling i Stavanger Ikonisk hotell, men bistroen når ikke helt opp Restaurant Rest: Det finnes ikke søppel mer Savage: En av Oslos beste gourmetdealer Kunst og håndverk Thailandsk temperament Tvangsfôret med hummer Nytelse hos nykommer I Kina spiser de furu Restaurant Hyde: Røff matglede Walaker hotell: Perfekt destinasjon for livsnytere Parisisk sjarm og et skattkammer av et vinkart i en av Bisletts sidegater Juvet hotell: Vilt og vakkert i Valldal Restaurant Söl: Naturlig rogalending Brasserie Rivoli: Søte franske toner i skyggen av Munch Re-Naa: Mest fullendte måltid i Norge Vintage Kitchen: Stedet for dem som irriterer seg over små porsjoner på fine restauranter Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd – Perfekt festivalmat! Park 29: Hageidyll bak slottet Buer: Norge på en tallerken Brasserie Ouest: Helfransk på Frogner Mandag kveld fikk favoritten Hot Shop sin høyst fortjente Michelin-stjerne Schlägergården: Festmåltid i fredet bygg Restaurant Signalen: Verdt en utflukt Nektar vinbar: Ikke bare for vinens skyld Klatrer som en geit Latterlig godt på Einer Bare restaurant: Nest best i vest Restaurant Mon Oncle: Førsteklasses klassisk Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest Eik: Klassisk mat mellom kobber og kjetting Snadder & Vin: Lun vinbar med småretter
Få varsel når vi skriver omRestaurantguiden Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!