Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Et måltid på St. Lars er mektige saker. Hardt grillet kjøtt, mye salt, mye fett.

Et måltid på St. Lars er mektige saker. Hardt grillet kjøtt, mye salt, mye fett.

Man er ikke uberørt av et måltid her, hverken kroppslig eller mentalt

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Restaurant St. Lars har fortsatt trekk i peisen, men kullsvidd kjøtt ser ikke ut til å lokke ut damene.

Fakta: St. Lars

Thereses gate 45, Oslo
Telefon: 97 06 10 21
stlars.no

Meny: ★★★★
Mat: ★★★★★
Miljø: ★★★★
Service: ★★★★
Pris: ★★★★
Totalt: 21




Godt grillet

Det var en stund siden vi har vært på St. Lars, dette ild- og kjøtt-tempelet en langspurt fra Bislett stadion. For hva skjedde egentlig med biffrestauranten? Steakhouse-kategorien er under tiden dominert av overprisede kjeder i midtsegmentet.