08.12.2023 Fritidsklubb – med god mat Nabolagsstedet 200 er litt som en fritidsklubb for voksne – med god mat for de som blir sultne.
01.12.2023 Fascinerende sted med eksentriske innkjøringsproblemer Eero Saarinen og Ivar Tollefsen har åpnet ild på taket av den amerikanske ambassaden. All mat i den nye restauranten tilberedes på åpen flamme.
17.11.2023 Grotto: Kjærlighet ved første bit En perfekt, grønn salat og et sus av en annen verden. Grotto på Sankthanshaugen føles som en god, varm, klem i høstmørket.
03.11.2023 Tjuvholmens triumf Litt i det stille har et spansk kjøkken nede hos finansfiffen gått hen og blitt et av landets mest særegne og kompetente.
20.10.2023 Hvorfor spise pølse når man kan spise blekksprut? Kunstnernes Hus har fått sommergjester som ikke vil dra hjem. Og godt er det.
13.10.2023 En av byens beste dealer Med Liminal innkasserer Torshov en hjemmeseier samt byens kanskje beste deal for en smaksmeny.
06.10.2023 Hvis bare alt på Theatercaféen var like bra som biffen En god entrecôte går aldri av moten – men feststemningen er borte på Theatercaféen.
29.09.2023 Men Hitchhiker var ikke død Hitchhiker er omplassert til Sentralen, uten at det ser ut til å ha gitt særlig påfyll av energi.
22.09.2023 Madonna: Fra umamihimmel til klorvann Madonna er eklektisk og original, men litt rufsete i kantene.
15.09.2023 Perfekt pasta i asfaltjungelen Som løvetann mellom sprekkene i asfalten har italienske Grezzo sprengt seg en liten nisje i et område av Oslo sentrum som tidligere var litt på den røffe siden.
08.09.2023 Toppkandidat med bunnotering På Michelin-kandidaten Einer blir man skyllet ut med vaskebøtten nær 8000 kroner fattigere.
01.09.2023 Litt krøll på Cru En smaksmeny til 1300 kroner bør komponeres bedre enn Cru Vin & Kjøkken har klart.
25.08.2023 Den har byens beste utsikt. Men både mat og service har rom for forbedringer Utsikten fra Munchmuseets toppetasjer er i en klasse for seg. Restauranten har dessverre mindre personlighet.
25.08.2023 Den har byens beste utsikt. Men både mat og service har rom for forbedringer Restaurantguiden