For å få mest mulig effekt av den treningen du legger ned er det viktig at du har kontinuitet gjennom hele året. Nå gjelder det å motivere deg selv og andre til å gjennomføre treningen som planlagt, skriver treningsekspert Fredrik Aukland i sitt ukestema på DN Aktiv Flytsonen

"For det første er ikke høsten bare trist med tanke på været. Faktisk er mange av de flotteste treningsdagene nettopp om høsten. Herlig, frisk luft, høstfarger på trærne og nydelig høstsol. Det gjelder først og fremst å bruke de fine dagene ute i naturen. Står det på ukeplanen din at du skal gjennomføre en langtur bør du planlegge den en dag det er meldt fint vær" skriver Fredrik Aukland.

Skal du ha en intervalløkt spiller det ingen rolle hva slags vær det er. Å løpe intervall i regnvær er faktisk bare deilig – det gjelder bare å komme seg ut!

"Styrketrening og innetrening kan gjennomføres helt uavhengig av været så det er ingen unnskyldning til ikke å trene", skriver Fredrik Aukland.

Les mer om hvordan du finner den gode sirkelen som gir deg motivasjon for å fortsette med treningen gjennom høsten.

Les også: Fikk fremgang med ny styrketrening

- Varierte treningsøkter gir best effekt

Slik blir du god på mølla

Les flere treningssaker på DN Aktiv

Kom i form med Flytsonen(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.