- Akkurat nå kan hvem som helst gå i løypene og alle har det bra, sier løypesjef på Sjusjøen, Johannes Haukåsveen, til DN Aktiv.

I natt produserte han 500 meter ekstra skispor, og kunstsnøløypen på Natrudstilen teller nå 1500 meter totalt. Men til helgen blir det kaos, og på fredag innføres "rutetider".

- Vi har fem-seks landslag som skal gå her, diverse Team og klubber, samt alle andre som vil gå på ski. Vi må dele det opp for at alle skal bli fornøyde, sier Haukåsveen.

Fra 08.00 - 10.00 er det kun landslagsløpere som får benytte seg av de 1500 meterne. Fra 10.00 - 12.00 er det Team- og klubbløpere (fra 14 år) som får boltre seg på snøen. Fra 12.00 - 14.00 kan alle gå, men fra 14.00 til 18.00 er det igjen landslag og teamløpere som har enerett. Resten av kvelden er åpen for alle.

Komplisert?

- Neida, slik gjorde vi det i fjor også, og da fungerte det bra. Med så begrensede skimuligheter på Østlandet må vi innføre et slikt reglement for at det ikke blir kaos, sier Haukåsveen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.



Les også:

Skifolket har ventet i årevis - nå er den klar!



Les flere treningssaker på DN Aktiv