- Det går strålende for Norges Handelshøyskole (NHH). Det ser lovende ut for 12.seier på rad, sier NHHs stafettleder Torbjørn Furu Krogstad.

Den tradisjonsrike studentduellen som i år går fra Bergen til Oslo ser altså nok en gang ut til å bli ren NHH-dominans. Halvveis inn i løpet leder skolen med 26 minutter. Gjengen har passert Geilo og befinner seg nå (fredag formiddag) i øverste del av Hallingdal. Men det er fortsatt langt til Oslo, så mye kan skje. I tillegg er de beste løperne gjerne plassert på etapper innenfor kort reisevei til egen skole.

- De beste er ikke med hele veien, de møter opp like før sin etappe og drar ofte tilbake. Dermed har NHH brukt mange av sine beste løpere allerede, samtidig som BI har sine sikreste kort nærmere Oslo.

Så helt sikker på seier er du altså ikke?

- Jo egentlig. Vi har så mange gode løpere uansett. BI blir nok matchet, og vel så det, på de siste etappene.

I fjor vant NHH med 55 minutters margin. Krogstad håper differansen blir like stor i år.

- Vi satser på det. Nå går alt etter planen.

Les DNs forhåndsreportasje her: Studentkappløp fra Bergen til Oslo (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.