- Det var hardt, men det må gjøres en jobb nå. I forhold til de tre siste årene så var dette annerledes, sier Thor Hushovd til Fædrelandsvennen om en 14 dagers knalltøff treningssamling i Spania med sykkellaget BMC.

Blodslitet inneholdt en time styrketrening før frokost, så var det ut på sykkelen i flere timer, før kvelden ble avsluttet med yoga. Innimellom var det en times massasje, skriver avisen.

- En ble jo vant til det, men det var en brå start. Jeg våknet tidligere enn jeg pleier, og så var det rett på en time før frokost, så gikk det slag i slag. Det ble mange timers trening gjennom dagen. Men dette er den beste desembermåneden jeg har hann noen gang, sier oksen fra Grimstad.

Hushovd er nå hjemme på juleferie i Grimstad. Like etter høytiden bærer det nok en gang til spania sammen med sitt nye profflag.

- Jeg er på rett plass nå, det er deilig for meg å kjenne på. Det er det beste laget jeg noen gang har vært på, uten tvi. Det er det mest seriøse og proffe, sier han.



Gjør som sykkelproffene, tren yoga du også: Slik blir du smidig, sterk og kattemyk (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.



Les flere treningssaker på DN Aktiv

Trening bedrer potensen

Knusende dom over lavkarbo

Kom i form med DN Aktivklubb