Qi Gong er en flere tusen år gammel kinesisk treningsform som benyttes for å styrke egen helse.

Tre ganger i uken
I høst vil innbyggerne i Kristiansand få muligheten til å utføre muskelavstressende og styrkende øvelser tre ganger uken. Det nye tilbudet settes i gang på torget i byen tirsdag morgen.

Nytenkning
- Vi har tro på dette som et godt alternativ til alle som løper og sykler. Dette er folkehelse i praksis, og du trenger ikke dusje etterpå en gang, sier pressekontakt i Kristiansand kommune, Thor Petter Hamre.

Qi Gong-treningen blir å finne som et prøvetilbud i to måneder. Hvis dette slår an hos innbyggerne i byen, blir det innført permanent i 2011.

Kropp og sjel
- Vi samarbeider med Folkehelsa om dette prosjektet. Qi Gong er en aktivitet der man unngår skader, og det gjør godt for både kropp og sjel, sier Hamre.

Kristiansand kommune har også lagt ut pressemelding om Qi Gong-tilbudet på Youtube



Les også: Slik kommer du i gang med treningen(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.



Les flere treningssaker på DN Aktiv

Kom i form og bli medlem av Flytsonen