Fit2Date er allerede blitt en suksess i Australia, etter at single Erica French lanserte det flørtende gruppetreningskonseptet i Sydney i 2007.

Flere par har giftet seg etter å ha møtt hverandre gjennom Fit2Date - og forrige helg kom Fit2Date til London. Nå skal også britene lokkes til intensive treningsøkter samtidig som de holder øynene åpne for at drømmepartneren kan stå i planken rett ved siden av.

- Jeg hadde alltid møtt mine tidligere kjærester gjennom idrett. Jeg orket ikke internett-dating, men tenkte at det måtte da være en bedre måte å møte folk på, skriver Fit2Date-gründer Erica French på treningskonseptets australske hjemmeside.

Hun fikk en idé om å samle alle sine veltrente, flotte, single venner til en felles treningssession - og vips, så var Fit2Date født. I dag tilbyr de treningsgrupper langs østkysten av Australia, i New York og London, og Fit2Date planlegger på sikt å opprette grupper også i andre engelske og australske byer, samt California og Hong Kong.

To krav
Så lenge du kan svare ja på to spørsmål, kan du melde deg på: Du må være veltrent - og singel.

I London møtes deltakerne for å trene og flørte i en park hver lørdag morgen. I Australia består konseptet av ulike typer aktiviteteter: En to timers treningsevent i gruppe, et fire ukers treningsopplegg der du møter den samme gruppen mennesker én gang i uken, en åtte ukers løpeklubb hvor du trener to ganger i uken frem mot et løp - eller du kan melde deg på en felles skitur.

- Fit2Date passer for deg som kan si følgende om deg selv, ifølge Erica French:

1) Jeg er veltrent og elsker trening

2) Jeg er et "catch" og fortsatt ledig på markedet

3) Jeg er med på alt!

 

"Flogging"
Mange jakter på en flørt eller Den Store Kjærligheten mens de trener, ifølge en britisk undersøkelse som ble gjort i 2010. De lanserte begrepet "Flunning" - eller "Flogging" på norsk, altså en kombinasjon av "flørting" og "jogging".

I undersøkelsen blant 1.000 britiske joggere fant man at hele 25 prosent jogger i håp om en flørt, og mer enn en tredjedel av disse oppga at de regelmessig kom i snakk med personer de likte under joggeturene sine.

Bak studien sto den frivillige helseorganisasjonen Sue Ryder, som ønsket å finne ut hva som motiverer folk til å jogge, meldte Sky News.

Les også: Mageøvelsene som virker aller best

<b>Treningen som gir deg flotte muskler </b>

<b>Dietten som holder vekten nede</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.