- Siste lineære tv-episode sendes i løpet av desember 2016, deretter vil serien kun vises på TV 2 Sumo, sier dramasjef Christopher Haug i TV 2 i en pressemelding.

Dramaserien har gått på TV 2 i snart 18 år, og er nordens lengstlevende.

LES OGSÅ: Stadig færre laster ned musikk

Haug benekter at nedleggelsen av «Hotel Cæsar» på liniær-tv er en nedskalering av serien.

- Konsumering av tv-drama er i forandring og TV 2 tilpasser seg deretter. Jeg synes det er utrolig bra at det nettopp er Cæsar man gjør denne transformeringen med, sier han og viser til endrede seervaner som årsak til flyttingen.

Preget norsk tv-drama

TV 2 har bestemt seg for å fornye kontrakten med 50 nye episoder, og håper serien vil få et langt liv på strømmetjenesten - på tross av at de lineære seertallene har gått nedover de siste årene.

- Har vi en avtale eller har vi ikke? om en fremtidig avtale mellom staten og TV 2 - eller en kommersiell allmennkringkaster som de kaller det.

- «Hotel Cæsar» har vært og er fortsatt et fantastisk eventyr. Det at serien har preget norsk tv-drama i over 17 år, sier sitt. Cæsar har alltid vært en innovativ serie og etter så mange fantastiske år er det tid for å tenke nytt, sier Haug i meldingen.

 

 

Se DNtv: Disse vant over 4,5 milliarder norske kroner:

Vant over 4,5 milliarder norske kroner: - Det er veldig stressende
De vant over 4,5 milliarder norske kroner i Powerball forrige måned. Onsdag møtte paret fra Florida opp for å ta i mot den enorme gevinsten.
01:40
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.