KOMMENTAR BØRSENE I ASIA FALLER, MARKERT NEDGANG I KINA

Asiatiske børser faller mandag, drevet av en kraftig nedgang i Kina. Svake industritall bidrar til utviklingen. Børsene i Kina ligger an til å ha sin svakeste dag siden høyden av uroen i markedene i starten av juli. Kinesiske industritall lagt frem i helgen viste at lønnsomheten blant industriselskapene i Kina var ned 0,3 prosent i juni på årsbasis. Nedgangen økte frykten for at landets økonomiske nedtur er tiltakende.

RYANAIR NETTORESULTAT EUR 245M I 1.KV, SER GUIDING I ØVRE ENDE

Lavprisflyselskapet Ryanair fikk et nettoresultat på 245 millioner euro i regnskapsmessig første kvartal 2016, opp 25 prosent fra samme periode året før. Det fremgår av selskapets kvartalsrapport mandag. Ryanair sier det er for tidlig å endre guidingen for helåret om et nettoresultat på 940-970 millioner euro, men skriver at de ser resultatet for helåret i øvre ende av dette intervallet.

RYANAIR NETTORESULTAT EUR 245M I 1.KV, SER GUIDING I ØVRE ENDE

Lavprisflyselskapet Ryanair fikk et nettoresultat på 245 millioner euro i regnskapsmessige første kvartal 2016, opp 25 prosent fra samme periode året før. Det fremgår av selskapets kvartalsrapport mandag.

KOMMENTAR OLJEPRISENE VIDERE NED ETTER ØKT RIGGAKTIVITET I USA

Prisene på oljekontrakter faller videre mandag morgen, og handles på sine laveste nivåer på fire måneder. Bakgrunnen for nedgangen dannes blant annet av at riggdata fra USA fredag bekreftet at amerikansk oljeproduksjon holder seg sterk også fremover, skriver The Wall Street Journal.

RIGG BAKER HUGHES' USA-RIGGTELLING +19 TIL 876 PR 24. JUL

Baker Hughes' riggtelling for USA var 876 rigger pr 27. juli, opp 19 fra uken før og ned 1.007 på årsbasis. Det melder Baker Hughes fredag kveld. Baker Hughes' riggtelling for Canada var 200 rigger pr 27. juli, opp 8 fra foregående uke og ned 195 på årsbasis.

HELLAS FORHANDLINGER STARTER TIRSDAG, UENIGHET OM REFORMER

Forhandlingene mellom Hellas og kreditorene, EU-kommisjonen, Den europeiske sentralbanken og Det internasjonale valutafondet, starter tirsdag. Det er samtidig uenighet om hvilke reformer som skal gjennomføres før Hellas kan få støtte. Det melder Bloomberg mandag.

NORGE SIGNERT ITA-UTVIDELSE I WTO-FORHANDLINGER

EU, USA, Kina og det store flertallet av Verdens handelsorganisasjons (WTO) medlemmer, inkludert Norge, som deltok i forhandlingene ble fredag kveld enige om å eliminere tollavgifter på 201 høyteknologiske produkter i en utvidelse av Information Technology Agreement (ITA) fra 1996. Det skriver EU-kommisjonen pressemelding fredag kveld.

Les også:

Rødt, rødt og blodrødt

Satser milliard i Litauen

Dette er toppmeglernes beste salgstips

DNs bilanmelder: «Hvis du er villig til å ofre prestisjen,  fremstår dette som et godt kjøp. Selv om det er en Kia til 700.000»

Her er en premium-suv uten premium prislapp
Storsuv-en Kia Sportage gir deg faktisk mye bil for pengene.
01:56
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.