– Dersom Russland skulle intervenere ytterligere i Ukraina, ville jeg ikke nøle med å kalle det en historisk feil, sier Fogh Rasmussen til pressen i Brussel.

– Det vil føre til ytterligere internasjonal isolasjon av Russland. Det vil få vidtrekkende konsekvenser for forholdet mellom Russland og den vestlige verden. Det ville være en feilberegning mer enorme strategiske følger, sier Fogh Rasmussen.

NATOs utenriksministre har holdt møte i Brussel tirsdag og onsdag, og Ukraina-krisen og Russlands annektering av Krim-halvøya har dominert. Alliansen har valgt å sette alt praktisk samarbeid med Russland på vent, både det sivile og det militære.

Les også:
- Klare brudd på arbeidsmiljøloven
Fikk napp til slutt
- Prisnivået er i høyeste laget (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.