- Som et ledd i en pågående etterforskning av forurensing innen bilsektoren, har PSA Group i dag blitt gjenstand for et besøk og beslag fra den franske markeds- og forbrukermyndigheten (DGCCRF), opplyser den franske bilgiganten.

PSA Group opplyser videre at de samarbeider med myndighetene i saken og fastholder at bilene de produserer holder seg innenfor utslippskravene i alle markeder der de blir solgt.

I januar gjennomførte franske myndigheter razzia også hos Renault, der det ifølge energiminister Ségolène Royal ikke ble funnet beviser for utslippsjuks.

Les også:  Samtlige biler hadde for høye utslipp i britisk test

Legger ned ingeniøravdeling i Stavanger

Kilder: Volkswagen tilbyr seg å kjøpe tilbake 500.000 biler (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Nordlys sett fra verdensrommet
Det ser allerede vakkert ut fra bakkenivå, men nordlyset er også et spektakulært skue når det filmes fra verdensrommet. Det er NASA som har lagt ut video av fenomenet i sammenheng med at de lanserer en ny tv-kanal som skal vise ekstra skarpe bilder.
00:42
Publisert:

Har du fått med deg denne? 
Vi har én ting å utsette på denne bilen
BMWs folkelige ladbare hybrid er her endelig, og den er et særdeles gunstig kjøp.
02:14
Publisert: