- Vålerenga Fotball as har signalisert at de vil være med videre, og vi ber klubbens medlemmer ta stilling til dette. Vålerenga har nå en samarbeidspartner vi kan se fremover med, sier styreleder Thomas Baardseng i Vålerenga Fotball Elite til Dagens Næringsliv.

Vålerenga-eier Tor Olav Trøim reddet klubben fra konkurs oppunder jul i fjor, men det har i lang tid vært usikkert om han ønsker å forlenge samarbeidet og forhandlinger har pågått i mer enn ett år.

Les også: Trøim inn med 13 millioner i Vålerenga

Avtalen mellom partene går ut ved årsskiftet, og det hastet for den økonomisk hardt prøvede klubben å få på plass en ny samarbeidsavtale. I høst skilte Vålerenga Fotball ut en ny klubb som skal ta seg av toppsatsningen, Vålerenga Fotball Elite.

Vålerenga Fotball Elite og Trøims Vålerenga Fotball as skal samarbeide om A- og B-laget samt klubbens beste juniorlag.

Nå har Vålerenga kalt inn til ekstraordinært årsmøte for å stemme over en ny femårig avtale om to uker.

- Vi er spente. Klubben avhenger av en investor eller et aksjeselskap å samarbeide med, og det er fint hvis Trøim ønsker å være med videre, sier supportertalsmann Erling Rostvåg i Klanen.

Tor Olav Trøim har stadig måtte skyte inn friske millioner for å dekke Oslo-lagets store underskudd. Siden 2004 har Vålerenga Fotball as tapt tilsammen 74 millioner, og det er lagt opp til et underskudd på over ti millioner også i år.

Trøim satt fredag ettermiddag i møte og besvarte ikke DNs henvendelser om kommentarer.

Les også:

SAS inngår gigantavtale

Kaller Schibsted-avtale «Mother of all triggers»

- Det er dårlig nytt for norsk økonomi  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.