Den avtroppende statsministeren fikk en selfiestang av Løkke, en ikke altfor diskret henvisning til den mye omtalte selfien hun tok med Barack Obama og David Cameron under Nelson Mandelas begravelse.

Hun fikk også fire konsertbilletter med en kommentar om at hun kanskje hadde mer tid til familien nå. Thorning-Schmidt går også av som partileder etter valgnederlaget nylig.

Thorning-Schmidt hadde også noen gaver til arvtakeren, blant annet paraply og sokker med EU-logo. Partiene de representerer er enige om EU-politikken, mens den blå blokken er splittet på det området.

– Derfor skal Lars Løkke minnes om at Danmark skal være tett på kjernen av Europa.

Hun spøkte med at hun ikke hadde fått tak i noe blått undertøy til Løkke, et lite stikk og en påminnelse om den såkalte «tøysaken», der Venstre nektet å opplyse hvor mye Løkke selv hadde betalt av de drøyt 150.00 kronene partiet hadde brukt på klær til ham.

 

Les også: - Noen ganger kan det bli påpekt at det er greit å komme seg hjemover

Kraftig børsfall etter Hellas-krise

- For meg har gresk exit fra eurosonen aldri vært, og vil aldri bli, en mulighet

 

Se også:

Denne Teslaen er et røverkjøp:

Denne Teslaen er et røverkjøp
Dropp toppmodellen, spar 200 000 og velg denne i stedet.
01:36
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.