Maduro sier at han oppnevner general Nestor Reverol for å støtte ham mot angrepene fra amerikanske imperialister. Generalen var også innenriksminister fra 2012 til 2013.

Ifølge Maduro er USA sure på det gode arbeidet Reverol har gjort for å slå ned på narkotikahandel.

- Han er en modig mann som ikke er redd for noen eller noe. Som innenriksminister slo han rekorden i å arrestere narkotika-hovedmenn. USAs narkotikamyndigheter og narkotikamafia vil straffe ham for det, for det er mafiaen som styrer USA.

Reverol har tidligere ledet Venezuelas anti-narkotikabyrå og nasjonalgarden. Som innenriksminister blir han leder for landets justissektor.

USA anklager ham for å ha mottatt bestikkelser for å tipse kokain-smuglere om raid og latt narkotikasmuglere forlate landet. Reverol benekter anklagene.

USA har tiltalt og innført sanksjoner mot flere venezuelanske tjenestemenn, blant annet en tidligere forsvarsminister og en etterretningssjef.

Les også:

Børsraset fortsetter for italienske storbanker - og nå drar de også andre europeiske banker med seg

Europeiske banker står sterkere enn før  

Anbefalt av DNtv:

Åpner falkevingedørene 30 cm fra betongstolpe
Det er små marginer når DNs biljournalist tester om falkevingedørene til Tesla Model X kan åpnes i trange parkeringshus.
01:16
Publisert:
 

Slik tøyer sprinterne for å bli bedre løpere
Disse tøyeøvelsene bruker Norges beste løpere.
01:49
Publisert:
 

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.