De siste dagene har vært turbulente for Volkswagen-aksjen.

Etter at utslippsjuksene ble kjent fredag, falt aksjen over 30 prosent mandag og tirsdag.

Onsdag snudde imidlertid kursen, og onsdag ettermiddag hadde aksjen steget rundt ti prosent. Da børsen stengte endte kursen på 5,2 prosent.

Ved åpning på Frankfurt-børsen torsdag fortsetter oppgangen for VW-aksjen. I skrivende stund er aksjen opp om lag tre prosent, og blir handlet for rundt 116 euro.

Følg Volkswagen-aksjen her.

Det er mye som har skjedd for Volkswagen de siste dagene. Tirsdag kunngjorde konsernet at utslippsjuksene gjelder elleve millioner biler, og at det settes av 6,5 milliarder euro til å rette opp i jukset.

Onsdag ble det kjent at tyske påtalemyndigheter etterforsker Volkswagen, samt at det tyske finanstilsynet BaFin undersøker handelen i Volkswagen-aksjer.

Onsdag ettermiddag kunngjorde VW-sjef Martin Winterkorn at han trer av som toppsjef.

- Jeg er sjokkert over det som har skjedd de siste dagene. Fremfor alt er jeg forbløffet over at en atferd i en slik skala var mulig i Volkswagen Group, skrev Winterkorn i en pressemelding.

Den fratredende toppsjefen kan komme til å få en stor sluttpakke etter sin avgang.

Les mer her: Får minst 265 millioner og en bil(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Få med deg alt om Volkswagen-jukset her.

Se DNTV: VW beksyldes for utspekulert miljøjuks

VW beskyldes for utspekulert miljøjuks
Aksjen til bilgiganten Volkswagen er mandag i fritt fall etter at amerikanske myndigheter har avslørt en utspekulert miljøjuks. Fallet er så stort at børsen her i Frankfurt også går i rødt.
00:42
Publisert: