FIKK SMEKK AV FINANSTILSYNET
Et aksjekjøp i Link Mobility Group til to millioner kroner endte med gebyr fra Finanstilsynet på 150.000 kroner for DNB Asset Management. (FA side 22)

TO AV TRE FERSKINGER UTEN BØRSSUKSESS
Zalaris er den eneste av IT-ferskingene som så lang har suksess på Oslo Børs. Cxense og Next Biometrics har begge tosifret kursnedgang mens børsen har stått i ro. (FA side 24-25)

KAN KOSTE PUTIN DYRT
Ukraina-krisen kan bli en dyr affære for Russland. Mens etterlatte etter MH17-styrten vil saksøke Putin for million-beløper, presser USA for tøffere sanksjoner for å knekke den russiske økonomien. (VG side 10)

TIL ANGREP PÅ BLOOMBERG
Goldman Sachs planlegger å lansere en rivaliserende direktemeldingstjeneste til en av Bloomberg-terminalenes viktigste funksjoner, Instant Bloomberg, etter det i fjor kom anklagelser om at Bloomberg brukte informasjon fra private samtaler i Instant Bloomberg til å lage nyhetssaker. (FA side 7)

NÅ BLIR DET OLJEBORING I NORDMENNS FERIEPARADIS
Oljeutvinning utenfor Kanariøyene kan gi fart i skakkjørt spansk økonomi, men mostanden er stor. Reiseselskaper fra hele verden, også fra oljelandet Norge, har kritisert planene. (AFT side 4-5)

Les også:
Argentina er to dager unna ny statsbankerott
17 ting du aldri hører suksessrike personer si
Advarer mot utleiefellene
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.