– Den ukrainske hæren har tatt over deler av vrakstedet, sa Vladimir Antjufeev, visestatsminister i den selverklærte Folkerepublikken Donetsk.

Myndighetene i Kiev bekrefter at de har tatt kontroll over en rekke byer rundt området, inkludert Sjakhtarsk ti kilometer fra området der vrakdelene ligger.

Ubevæpnede etterforskere fra nederlandsk og australsk politi ble også mandag hindret fra å ta seg fram til krasjstedet på grunn av de harde kampene i nærheten.

Politiet i Nederland mener det er usannsynlig at alle de 298 som døde i flykrasjen blir funnet.

– Jeg ville elsket å kunne gi en garanti for at alle de drepte og alle deres eiendeler ble funnet, men jeg tror ikke sjansene er veldig store for at det skjer, sa politisjef Gerard Bouman da han møtte i parlamentet i Haag mandag.

Les også:
Dette er Norges mest fremgangsrike kommune
11 grep som gjør CV-en din til gull
Advarer mot utleiefellene (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.