Salen Congress Centrum i Hannover er snart tom. Brorparten av de mange tusen aksjonærene som møtte frem da generalforsamlingen startet klokken 10:30 i dag har for lengst gitt seg.

Fra talerstolen fortsetter imidlertid John Fredriksens våpendrager Tor Olav Trøim å lange ut mot ledelse og styre i TUI.

- Ser ingen energi
- Jeg har sittet og sett på styret i hele dag. Og når jeg ser på dem ser jeg ingen ekte lidenskap, ingen energi. Jeg og John Fredriksen har ledet en rekke børsnoterte selskaper. Det er hardt arbeid og du må like det. Dette selskapet trenger nytt blod i tiden som kommer, sa Trøim.

Se intervju med Trølmi Hannover på DNtv:

Fredriksen-leiren krever fortsatt styreleder Jürgen Krumnows avgang, men har redusert sitt opprinnelige krav om to styreplasser til en styreplass.

Les mer: Senker kravene i toppkamp

Trøim måtte derfor på talerstolen for andre gang i dag, for å avklare enkelte teknikaliteter rundt endringsforslaget.

Generalforsamlingen fortsetter på sin lange talelisten, og ved 19-tiden er fortsatt ikke klart når et resultat av avstemningen vil være klart.

For øyeblikket svarer ledelsen på spørsmål fra en hel rekke småaksjonærer som har tatt ordet i løpet av ettermiddagen.

DN.no følger generalforsamlingen i TUI utover kvelden!

Les alle sakene fra Hannover idag:

DNtv:

Nekter detektiv-bruk

<b>- Sjansene er større nå </b>

Knalltøff kamp for Fredriksen

- Noe av det verste jeg har sett

Dramaet er igang

Sjøslag i Tyskland

Vil kuppe aksjepost (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.