Oslo Børs har falt i overkant av fem prosent siden tirsdag forrige uke.

I Asia faller børsene tungt videre torsdag etter at USAs sentralbanksjef Ben Bernanke fortsatte nedtrappingen på månedlige kjøp av obligasjoner.

Spørsmålet alle investorene stiller seg om børsene skal videre ned, eller om det bare er en kortsiktig korreksjon en god anledning til å hamstre aksjer.

Forvalter Ole Ørjan Hilden i Fram Fondene tror børsene kan være røde i enda en periode.

- Markedet kan korrigere 10 til 15 prosent. Det er en stund siden det har vært korreksjoner av betydning, sier Hilden til Finansavisen.

Den brede S&P 500-indeksen på New York-børsen har for eksempel ikke hatt en større korreksjon siden juni 2012 da den falt 11 prosent.

Fram-forvalteren synes mye av oppsiden i amerikanske aksjer er tatt ut etter den betydelige reprisingen ifjor.

Hilden tror ifølge avisen også det blir større svingninger i aksjemarkedet fremover, noe som vil skape muligheter for kontrære investorer som blant annet Fram Fondene.

Les også: Asia i dag: Perfekt storm rammer Asia


<b>- Uroen er absolutt ikke over</b>

Frykter ny økonomisk katastrofe
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.