Fagforeningene varsler flere aksjoner fremover.

Om lag 10 prosent av innenlandsflygingene og 15 prosent av mellomdistanseflyvingene ble innstilt, mens nesten alle langdistanseflyvingene gikk som de skulle fra lufthavnen Charles de Gaulle. Tirsdag er det ventet at om lag 90 prosent av flyvningene vil gå som planlagt.

To fagforeninger for selskapets kabinpersonale krever at en kollektiv avtale som regulerer lønn og arbeidsmiljøregler skal gjelde i tre til fem år når den utløper 17. oktober, og ikke i 17 måneder slik selskapet har foreslått.

En representant for fagforeningen SNPNC-FO sier til AFP at det kan komme nye aksjoner allerede neste uke.

- Vi skal møtes i slutten av uken for å se hva vi vil gjøre. Ledelsen valgte å bryte den sosiale dialogen, vi har aldri stengt døena til forhandlinger, sier Christophe Pillet.

Streikene den siste uken er beregnet å ha kostet selskapet 100 millioner euro, om lag 950 millioner kroner. Om lag 280.000 passasjerer antas å ha blitt rammet.

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

Demokratene angriper Kjos  

2.000 normenn har ferieleilighet i Tyrkia: - Kunne velge mellom en litt sliten treroms eller en strøken penthouse-leilighet  

Rørt av sønnens NM-gull  

Airbnb i Norge: - Folk lurer på om det lønner seg å leie ut på fulltid  

Kommune-NM 2016: Sjekk din kommune her dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Slik tøyer sprinterne for å bli bedre løpere
Disse tøyeøvelsene bruker Norges beste løpere.
01:49
Publisert:
 

 

Slik spiller du Pokémon GO
Matias Hagen (22) viser deg hvordan du kan fange din første skapning i spillet Pokémon GO.
02:16
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.