De amerikanske børsene åpner opp tirsdag, etter å ha steget mandag.

Følg børskursene her.

- Vi er tilbake til en «risk on»-mentalitet. Markedet finner trøst fra Federal Reserve, som har vært veldig duete, og forsikret oss om at renten vil forbli lave selv etter første renteoppgang. Og situasjonen er bare sentiment - når investorene begynner å se lys i enden av tunnelen ønsker de å hoppe på igjen og gjør det meste ut av et lettelses-rally, sier megler Eduardo Silva i X-trade Brokers til Bloomberg News.

Markedet ventes også å rette fokuset mot boligmarkedet. Tallene for boligprisindeksen fra FHFA kom inn litt lavere enn ventet, mens nyboligsalget som publiseres klokken 1600 ventes å stige.

«Gjeninnhentingen i det amerikanske boligmarkedet kan telle mer enn Hellas», skriver strateg Kit Jucker i Société Générale i en oppdatering, ifølge Marketwatch.

Carnival Cruises ventes å legge frem resultater for andre kvartal før børsåpning tirsdag. Ifølge estimater innhentet av Thomson Financial ventes det at selskapet legger frem et resultat pr aksje på 0,16 dollar for kvartalet. I førhandel stiger Carnival-aksjen 0,7 prosent.

3M melder før børsåpning at de skal kjøpe Capital Safety for en total selskapsverdi på 2,5 milliarder dollar.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

- Da kan vi både risikere en voldsom prisvekst og en dramatisk nedgang

Bommet to ganger, prøver seg for tredje gang på Yara

350 km/t på første klasse

Se DNTV: Det finnes (dessverre) ikke ett rasjonelt argument for å kjøpe denne bilen

Det finnes (dessverre) ikke ett rasjonelt argument for å kjøpe denne bilen
Ikonet Ford Mustang er tilbake. Og denne gangen på norske veier.
01:59
Publisert: