Brasil er rammet av en omfattende politisk krise, med president Dilma Rousseff midlertidig suspendert i påvente av å bli stilt for riksrett, omfattende korrupsjonsanklager mot en rekke politikere og andre samfunnstopper. I tillegg er landet rammet av den verste resesjonen på flere tiår.

Men da de offisielle tallene for landet BNP ble lagt frem onsdag, viste det seg at nedgangen i økonomien var på 0,3 prosent og ikke på 0,8 prosent, slik analytikere hadde spådd.

Ifølge en prognose fra Organisasjonen for økonomiske samarbeid og utvikling (OECD) kommer den brasilianske økonomien til å krympe med 4,3 prosent i år og 1,7 prosent neste år.

Følg markedet på DN Investor

Les også: - Dette er en tragedie

Oljekommentaren: - Det er veldig lave forventninger

  Asia i dag: Vedvarende motvind for Kina

Partene i bryggerioppgjøret enige – unngår ølstreik (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Opec møtes torsdag for å vurdere oljemarkedet
DNs kommentator Bård Bjerkholt forklarer hvorfor det vil være stor interesse rundt møtet.
04:07
Publisert: