I et intervju med magasinet Esquire roser «Clinter'n» Trump for å stå imot den politiske korrektheten, og han langer ut mot det han kaller dagens «pysegenerasjon».

– Alle er på tå hev. Vi ser folk som anklager andre for å være rasister og alt mulig. Da jeg vokste opp, ble ikke de tingene kalt rasistiske, sier Eastwood, som ber folk «komme over» Trumps uttalelser.

- Skjønner hva han mener

– Trump er inne på noe, for han sier bare det han tenker. Noen ganger er det ikke så bra, andre ganger er det det. Jeg skjønner hva han mener, men jeg er ikke alltid enig, fortsetter filmstjernen.

Eastwood sier han ikke vil formelt støtte noen av presidentkandidatene, men om han måtte velge mellom Trump og Hillary Clinton, hadde stemmen gått til førstnevnte.

– Jeg måtte ha gått for Trump, for hun har erklært at hun skal følge i Obamas fotspor. Det har bare skjedd for mye rart der. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: New Yorks politisjef om Trump: - For å være helt ærlig, så skremmer han vettet av meg


Donald Trump elsker gråtende babyer - bare ikke denne
Donald Trump fortsetter sin kranglete ferd mot det hvite hus, denne gangen er det en gråtende baby som får gjennomgå.
00:60
Publisert:

 
Trump: – Jeg får lyst til å slå
Donald Trump langer ut etter at han ble kraftig kritisert på Demokratenes landsmøte.
01:11
Publisert:
 

 

 
Obama langer ut mot Trump: - Uegnet som president

Buffett i strupen på Trump