Åsne Linnerud, tidligere leder på Rjukan sykehus, forfatter av boken «Personalsaken»

Varsling, sett fra en varslers ståsted

Jeg ble varsler, omgjort til en personalsak, og opplevde det som at jeg ble stilt for retten, uten forsvarer, jury eller dommer.

Publisert: Oppdatert:

Flere tusen mennesker protesterte mot nedleggelse av sykehusene i Rjukan og Kragerø utenfor Stortinget i juni 2014. Åsne Linnerud ga ut boken «Personalsaken» samme uke som Rjukan sykehus ble nedlagt. «I boken beskrev jeg nærmest i detalj hvordan den styrte prosessen kom til å bli gjennomført, fra jeg ble fjernet og sykehuset skulle bli fremtidsrettet og robust, og til nedleggelsen». skriver Linnerud i dette innlegget.
Flere tusen mennesker protesterte mot nedleggelse av sykehusene i Rjukan og Kragerø utenfor Stortinget i juni 2014. Åsne Linnerud ga ut boken «Personalsaken» samme uke som Rjukan sykehus ble nedlagt. «I boken beskrev jeg nærmest i detalj hvordan den styrte prosessen kom til å bli gjennomført, fra jeg ble fjernet og sykehuset skulle bli fremtidsrettet og robust, og til nedleggelsen». skriver Linnerud i dette innlegget. (Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix)