Tone Wille (53) er ansatt som ny konsernsjef i Posten Norge. Wille kommer fra jobben som finansdirektør og har sittet fire år i Posten Norges konsernledelse.

Nå er hun valgt ut til å lede hele konsernet med 18.000 medarbeidere og 25 milliarder kroner i omsetning.

– Tone har bred strategisk og operativ erfaring og dyp forståelse for konsernets utfordringer. Hun har bidratt aktivt i viktige forbedringsprosesser og har god innsikt i hvordan IT og digitalisering kan brukes strategisk til å styrke konsernets konkurransekraft. Hun er sterkt engasjert i de viktige endringsprosessene Posten Norge står midt oppe i og er en god relasjonsbygger på alle nivåer, sier styreleder Idar Kreutzer.

Wille overtar som konsernsjef fra 10. oktober.

– Jeg er ydmyk til det å overta stafettpinnen fra Dag Mejdell som har satt dype spor etter seg som konsernsjef i en periode med omstilling og industrialisering av konsernet, sier Wille.

Nåværende konsernsjef, Dag Mejdell (59) sa opp sin stilling i april, etter nesten 11 år i jobben.

Les også: Vil ha to storkommuner på Romerike

Les også: Oslo skal fjerne 1300 parkeringsplasser

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om maktens språk: Er Trump og Brexit et tegn på at makten snakker over hodet på folk? Hvorfor vender folk seg fra ekspertene og heller hører på frisører enn ministre? DNs politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim diskuterer maktens språk med Marte Gerhardsen og Lars-Erik Grønntun.

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Anbefalt av DNtv:
Se høydepunktene fra debatten
Temperaturen steg tidlig i TV-debatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump. Stadige avbrytelser og beskyldninger fra Trump endte i munnhoggeri mellom kandidatene.
08:34
Publisert:

Brooklyns velgere skryter av Hillary etter nattens duell
DN fulgte den første presidentkandidatduellen fra The Bell House i Brooklyn.
02:41
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.