I ukens episode av «Mandagsmøtet» tar vi opp spørsmålet til Sara, som nettopp har fått ny jobb – en jobb som gjør at hun må pendle.

Da oppstår det problemer. Sara takler ikke fulle tog, og kommer stadig for sent på jobb på grunn av angstanfall som gjør at hun må gå av toget og vente på et nytt.

Både kommentator Eva Grinde og ukens ekspertgjest arbeidsminister Anniken Hauglie (H) har kjent på angst før, og kan skjønne problemet til Sara. Men ville de sagt noe til sjefen? Eller ville de skyldt på Vy?

Send oss dine spørsmål!

Stort eller smått, «Mandagsmøtet» vil gjerne høre hva du lurer på om jobb og karriere! Send oss en epost på mandag@dn.no.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uJlZWqPltU2sE-6HQd72S-9XZ4UhnGlFl347vK9OvQVUMDgzRFBMMzBSQU1BTU1OUUU1VlVTNjVWMC4u

Her kan du høre flere episoder

Mandagsmøtet er tilgjengelig overalt hvor du vanligvis lytter til podkast!

Gode jobbintervju-tips

Bjarne skal på intervju hos et finansselskap, og lurer på hvordan han skal oppføre seg på jobbintervjuet. Hvem skal lede samtalen? Og bør man ha klar noen vitser?

Må alle sjefer være Petter Stordalen-utadvendte?

Det lurer Dina på – hun vil gjerne bli leder, men liker ikke de store sosiale settingene. Kan hun likevel prestere i lederrollen?

Kvinnelig kollega vil ikke slutte med tafsing

Hans (26) har en kollega som ikke respekterer intimsoner. Hva skal han gjøre for å få slutt på ubehagelig fysisk kontakt?(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.