Ida (25) er konsulent i finansbransjen, og har allerede begynt å tenke på hvordan hun skal bevege seg oppover i hierarkiet på jobben. Hva er en smart strategi for ambisiøse som Ida?

Bør man signalisere klatrelysten hardt fra første dag, eller det bedre å vente til man har blitt skikkelig god i jobben? Hvor viktig er det egentlig å nettverke med alle, og er det smart å smiske med sjefen? DNs podkast Mandagsmøtet gir svar og gode råd!

Direktør for karriereprogrammene i Metier OEC Vigdis Lamberg, bidrar med erfaring og ekspertise.

I ukens «fasit» får Kete råd av kommentator Eva Grinde om å teste gamlemåten: Analogt møte med kolleger ansikt til ansikt! Det kan være effektive saker hvis man vil ha noe gjort.

Lurer du på noe om jobb og karriere?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

Send oss dine store eller små spørsmål på mail til mandag@dn.no, eller fyll ut det skjemaet under. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.