I ukens episode av Mandagsmøtet er det to karrierekvinner på plass i studio for å svare på spørsmålet til den utålmodige karrierekvinnen.

Både kommentator Eva Grinde og Spekter-sjef Anne-Kari Bratten har fått barn mens de bygget seg opp en karriere – hvordan gjorde de det?

Utålmodig karrierekvinne lurer nemlig på om det er best å vente med å søke ny jobb til hun er ferdig med å få barn. Har hun dårlig tid, eller er det ok å bli i en jobb der det ikke er muligheter for å klatre videre på karrierestigen?

Og hvis hun søker seg videre, hvor ærlig skal man være med ny arbeidsgiver?

I ukens fasit får Jon S svar på hva han gjør med en dyr gavekultur på jobb – er han kjip som ikke vil ut med 400–500 kroner hver gang en kollega har bursdag?

Still oss dine spørsmål!

Lurer du på noe om jobb og karriere? Vi vil ha både små og store spørsmål! Send oss dem på epost til mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.