Ukens innsender er Håkon, som er ingeniør med jobb i bygg- og anleggsbransjen. Men målet er å komme seg over i en helt annen bransje: Fornybar kraftproduksjon.

Så hvordan går man frem for å gjøre seg kjent med en ny bransje, hvordan finner man ut hvilke arbeidsoppgaver man kunne tenke seg - og egne seg til - og hvordan kommer man seg inn?

Ukens gjest er hodejeger Ketil Mosland i Omega, som har lang erfaring med å rekruttere folk til fornybar-bransjen. Han mener det er spesielt ett sted få tenker på som et bra sted å drive med nettverksbygging - men som virkelig kan vise at du er oppriktig interessert i bransjen du vil over i.

Lurer du på noe om jobb og karriere?

Da vil vi veldig gjerne høre fra deg. Send oss spørsmålene dine på epost til mandag@dn.no, eller fyll ut det anonyme skjemaet under.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.