– Innen 2016 er målet vårt å ha etablert et lokalkontor med ansatte i Oslo. Vi har veldig mye nettrafikk fra Norge, så dette er et naturlig steg for oss å ta, sier administrerende direktør for Vice Scandinavia, Frederik Andersen, til Dagbladet.

Vice startet som et kult-magasin i Canada for over 20 år siden, og har utviklet seg fra å være et kunst, kultur- og livsstilsmagasin til å bli en internasjonal mediebedrift med lesere og seere over hele verden. Målgruppa er hovedsakelig unge mennesker.

Selskapets hovedsete er i New York, men etableringen i Norge blir ikke den første i Skandinavia. Fra før har konsernet avdelinger i Stockholm og København.

Mye skryt har fulgt siden oppstarten, men med veksten har bedriften også fått noe kritikk, blant annet av det anerkjente tidsskriftet Columbia Journalism Review (CJR).

– Vice beveger seg på grensen mellom underholdning og journalistikk. De har praktisert det første, men vil nå bli kjent for det siste, skriver CJR.

Les også:
  Har oppdaget nye «kjempevirus» Han skal lede Komplett Mobil
Asia i dag: - Vil skape en global bilrevolusjon
Har oppdaget nye «kjempevirus»

DNtv anbefaler:

Blir han USAs neste president? Her er Donald Trumps mest kontroversielle uttalelser.
Disse uttalelsene vil han bli husket for: Donald Trump om flyktninger, Mexico og Hillary Clinton
03:33
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.