71 medarbeidere har fått innvilget sine søknader om sluttpakke i den andre runden, mens flere søknader ennå er i prosess, melder TV 2.

– Vi er glade for å ha kommet i mål med så mange frivillige løsninger så langt, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand i en pressemelding.

Går mot masseoppsigelser

I slutten av september meldte TV 2 at kanalen skal kutte 177 årsverk, inkludert 64 som hadde fått innvilget sluttpakke. Da gjensto 113 overtallige årsverk.

Nå er det klart at 71 medarbeidere har fått innviliget sluttpakke. Dermed gjenstår det 106 ansatte som må bort.

Hvilke medarbeidere som blir overtallige i de ulike avdelingene vil ikke være klart før den nye organisasjonen er klar, ifølge TV 2.

– Jeg har stor forståelse for at det kan være krevende at vi er så åpne om at vi i tiden fremover skal bli færre medarbeidere i TV 2. Det er likevel vårt ønske å ha en mest mulig åpen prosess, hvor tillitsvalgte involveres og organisasjonen tas med på råd. Alternativet, en lukket prosess med færre valgmuligheter, hadde neppe gitt mindre usikkerhet, sier Willand i pressemeldingen.

 

Les også:

TV 2-sjef tjente 12,5 millioner kroner

- Denne medisinen står absolutt på dopinglisten. Og pakningen er i dette tilfellet godt merket  

Medieutvalg advarer mot ensidig Bergen-avtale - får tommelen ned fra Stortinget  

 

Anbefalt fra DNtv:

Derfor er det feil når Siv Jensen sier at budsjettet er strammere og oljepengebruken går ned
Professor i samfunnsøkonomi Ragnar Torvik bruker øl som eksempel når han forklarer.
01:29
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.