Tidligere SEB Enskilda-sjef Bjørn Sellæg ble nylig slått personlig konkurs og må selge det han har av verdier, deriblant en utstoppet bjørn, en utstoppet gaupe og et flygel.

Konkursen er anket.

Nå har Sellæg gått på to smeller i Borgarting lagmannsrett, skriver Dagens Næringsliv.

Han er dømt til å betale over 16 millioner kroner til en tidligere kunde, og han fikk denne uken beskjed av Borgarting lagmannsrett om at han ikke får renvaske seg, etter at han ble dømt til ubetinget fengsel i fem og et halvt år for grov utroskap og grov skatteunndragelse ifjor.

Anker
Sellæg får kun anke straffeutmålingen.

Men Sellægs advokat varsler anke av den siste dommen.

– Beslutningen om å tillate at bare anken over straffeutmålingen vil bli tillatt fremmet, vil bli påanket til Høyesterett, sier advokat Håkon Juell Hassel til Dagens Næringsliv.

Les også: Sellæg og SEB tapte blankt mot Ditlevsen



Krever 60 mill. av Sellæg


Dømt for grov utroskap og skattejuks for 54 millioner

Saksøkes for 8 mill.: Ole Robert Reitan nekter å betale for oppussing (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.