Det meksikanske statsoljeselskapet Pemex har gjort fem funn på grunt vann i Mexicogulfen. Funnene beskriver som Pemexs største letesuksess på fem år, skriver Financial Times onsdag kveld.

Funnene har potensialet for en daglig produksjon på minst 200.000 fat olje og 170 millioner kubikkfot gass, ifølge Bloomberg News.

Pemex-konsernsjef Emilio Lozoya annonserte selskapets letesuksess på en olje- og gasskonferansen, som holdes en måned før landets første olje- og gassanbud. Anbudsrunden inneholder 14 leteblokker i samme områdene som de nye funnene.

Les også:
Tar kjempetap på tomme lokaler
- Det er vel slik at mange jenter sier at «den vesken kommer jeg til å ha hele livet», men det er jo egentlig noe man bare sier fordi man har så lyst på den
Jobbet undercover for FBI
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.