Utvidede sanksjoner mot Russland som følge av uroen i Ukraina er blant temaene USAs utenriksminister John Kerry vil drøfte når han besøker sin britiske kollega Philip Hammond lørdag.

I tillegg vil de to utenriksministrene diskutere ekstremistgruppen Den islamske staten (IS), det kommende valget i Nigeria og situasjonen i Israel og Palestina, ifølge Kerrys talsmann.

Les også: 250 våpenhvilebrudd i Ukraina

Fredag kom det nye anklager fra myndighetene i Kiev om at Russland sender militært utstyrt over grensen til Ukraina, til tross for våpenhvilen som trådte i kraft forrige helg.

– Det er ingen tvil om at våpenhvilen er blitt brutt på en rekke punkter. Spørsmålet er hva som kommer til å skje nå og hva prisen for det vil være, sier talsmannen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Har solgt norske aksjer for 700 millioner

Lakseprisen har stupt 20 prosent siden nyttår

Afghanistan vil stanse alle tvangsreturer fra Norge