Sparebank 1 Gruppen fikk et resultat før skatt på 527 millioner kroner i andre kvartal 2016, mot 467 millioner kroner i samme periode året før.

Det opplyser banken i en melding torsdag.

-Vi har fått en veldig god start på året, sier administrerende direktør Turid Grotmoll i SpareBank 1 Gruppen i en kommentar.

-Den underliggende driften er solid, og vi har hatt lønnsom vekst i de fleste selskapene og forretningsområdene. Livvirksomheten kan skilte med god økning i salget av risikoprodukter i personmarkedet. Innenfor både innskudds- og hybridpensjon har vi vunnet kontrakter med virksomheter av betydelig størrelse, slik at vi nå er på vei inn i et annet markedssegment. Vi har mål om å styrke vår posisjon ytterligere i dette segmentet, sier Grotmoll.

Livsforsikringsvirksomheten Sparebank 1 Forsikring fikk et resultat før skatt på 145 millioner kroner i andre kvartal 2016, mot 179 millioner kroner i andre kvartal 2015.

Skadeforsikringsvirksomheten Sparebank 1 Skadeforsikring fikk et resultat før skatt på 234 millioner kroner i kvartalet (383).

Odin Forvaltning fikk et resultat før skatt på 26 millioner kroner i andre kvartal (31).

Les også:
«Styltebussen» kan være en bløff
Asia i dag: - Vil skape en global bilrevolusjon
Har oppdaget nye «kjempevirus»

DNtv anbefaler:

Blir han USAs neste president? Her er Donald Trumps mest kontroversielle uttalelser.
Disse uttalelsene vil han bli husket for: Donald Trump om flyktninger, Mexico og Hillary Clinton
03:33
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.