Slik gjør du:
Smelt smør og sjokolade sammen i vannbad. Rør egg og sukker til en glatt, men ikke luftig masse. Vend eggeblandingen og sjokoladeblandingen sammen og sikt i melet til slutt.
Vend inn osten i røren før du fyller engangsformer smurt med formfett eller penslet med mykt smør og drysset med malte pistasjnøtter. Fyll formene ca. ¾ fulle. Pass på at ikke ostebitene legger seg helt på bunnen.
De fylte formene stekes i varmluft på ca. 190 grader i åtte–ti minutter avhengig av ovn. Bruker du porselensformer, beregn to–tre minutter lengre steketid.
Marinerte hagtornbær
Kok en lake av 50/50 sukker og vann samt litt vaniljestang.
Avkjøl laken noe og slå over friske hagtornbær og la stå minst fire timer. Bærene serveres som de er sammen med valnøttkjerner trukket i lys karamell.