Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Bananbrød

Lær å lage deilige desserter av brune bananer
Slik lager du bananbrød

Slik lager du bananbrød

-
+

Bananbrød

  • 430 g mel
  • 150 g sukker
  • 80 g brunt sukker
  • 13 g bakepulver
  • 1 ts salt
  • 20 g solsikkeolje
  • 100 g melk
  • 50 g egg
  • 125 g valnøtter
  • 3.5 dl moste brune bananer

Slik gjør du:

  • Kjør alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin (bruk grinden).
  • Stek i ovn på 160 grader. Ved steking i brødform vil det ta 30–40 minutter. Ved steking i små muffinsformer vil det ta cirka 10 minutter.
  • Avkjøl og server gjerne med banankaramell.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner