Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Heidis enkle

Potetlompe

– Det er på høy tid å gjenreise blodpuddingen

Oppskrift på potetlompe

-
+

Potetlomper

  • 1.00 kg kokt gammelpotet, evt. mandelpotet til puré
  • 75.00 g hvetemel
  • 50.00 g rugmel
  • 100.00 g smeltet smør
  • Litt mel til utbaking

Slik gjør du

  • Mos poteten, og bland i smør og mel.
  • Kjevles ut på bakepapir, og formes etter eget ønske.
  • Stekes så på takke. Om du ikke har takke, kan de stekes på stekepanne.
  • Serveres med god rømme og spekeskinke.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk