Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Heidis enkle

Potetlompe

– Det er på høy tid å gjenreise blodpuddingen
Oppskrift på potetlompe

Oppskrift på potetlompe

-
+

Potetlomper

  • 1.00 kg kokt gammelpotet, evt. mandelpotet til puré
  • 75.00 g hvetemel
  • 50.00 g rugmel
  • 100.00 g smeltet smør
  • Litt mel til utbaking

Slik gjør du

  • Mos poteten, og bland i smør og mel.
  • Kjevles ut på bakepapir, og formes etter eget ønske.
  • Stekes så på takke. Om du ikke har takke, kan de stekes på stekepanne.
  • Serveres med god rømme og spekeskinke.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner