Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kokkenes lette

Tabbouleh

Slank med stil

Oppskrift på tabbouleh

-
+

Tabbouleh

  • 1 stor bunt bladpersille
  • 1 liten bunt mynte (kan sløyfes)
  • 1 liten løk, finhakket
  • 3 stk tomater, hakket
  • 0.5 agurk, hakket
  • 2 ss granateplekjerner (kan sløyfes)
  • 1 neve bulgur (hvetegryn) oppbløtt i vann et par timer
  • 1 skvett olivenolje
  • 1 sitron, saften

Slik gjør du:

  • Hakk alle grønnsakene og bland alt. Smak til med sitron, olivenolje og salt. Serveres og spises helst med salatblader.
Slank med stil

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk