Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Kokkenes lette

Tabbouleh

Slank med stil
Oppskrift på tabbouleh

Oppskrift på tabbouleh

-
+

Tabbouleh

  • 1 stor bunt bladpersille
  • 1 liten bunt mynte (kan sløyfes)
  • 1 liten løk, finhakket
  • 3 stk tomater, hakket
  • 0.5 agurk, hakket
  • 2 ss granateplekjerner (kan sløyfes)
  • 1 neve bulgur (hvetegryn) oppbløtt i vann et par timer
  • 1 skvett olivenolje
  • 1 sitron, saften

Slik gjør du:

  • Hakk alle grønnsakene og bland alt. Smak til med sitron, olivenolje og salt. Serveres og spises helst med salatblader.
Slank med stil

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner