Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Mat

Nøttebarer

Dropp ferdigkjeks og Kvikk Lunsj på skituren
Tursnacks: Nøttebarer

Tursnacks: Nøttebarer

-
+

Nøttebarer

  • 210 g finhakkede nøtter. Jeg bruker like deler mandler, hasselnøtter og pistasjnøtter.
  • 50 g gresskarkjerner
  • 50 g solsikkefrø
  • 30 g linfrø
  • 30 g chiafrø
  • 30 g tørket tranebær
  • 30 g rosiner
  • 50 g tørket aprikos i biter
  • 10 g tørket bringebær
  • 70 g glukosesirup
  • 30 g honning
  • 20 g eplejuice
  • 100 g hvit smeltet sjokolade

Slik gjør du

  • Ha glukosesirup, honning og juice i en kjele og kok opp.
  • Tilsett alt det tørre og rør godt sammen.
  • Finhakk sjokoladen og smelt den i vannbad. Rør sjokoladen til slutt.
  • Ha massen i en kakering eller brødform med bakepapir og press den godt sammen slik at den blir cirka 2 cm tykk. Får du ikke presset massen godt sammen, faller den fra hverandre når den kuttes.
  • Sett i romtemperatur til den setter seg, helst til neste dag. Kutt i ønskede biter.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner