Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Mitt matminne

Italiensk salat

Denne retten inneholder alt som var nytt og eksotisk på 1970-tallet
-
+

Italiensk salat

  • 100 g spinat
  • 1 stk fennikel
  • salt, sitron og olivenolje

Slik gjør du

  • Høvl fennikel veldig tynt med en mandolin.
  • Skyll den i iskaldt vann så den blir krøllete og sprø.
  • Vask og tørk spinaten og bland med fennikelen.
  • Vend inn sitron, salt og olivenolje rett før servering.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner